Saturday, March 2, 2013

What?? Galaxy Note II warna PINK.

Salam,


bace tajuk entry je pon dah buat aida tergedik-gedik. kan. apetah lagi ade pulak sebut-sebut nama pink tuh.
Samsung dah keluarkan galaxy note 2 kaler pink. wawawa. meroyan dengar. tapi sayangnye kat Korea. 


Malaysia maybe dalam bulan mac ni kot. uik, ni kan dah bulan mac. alamak, teringin la pulak, tapi dah tentunya riban. mana nak cekau duit nak beli nyer. iphone aida ni pon baru jer tukar bulan lepas dari iphone 4 hitam ke iphone 4s putih. huhu. takkan nak pakai 3 phone kot. bapak kaye. wa, takkan nak trade in iphone kot lagi lah sayang. huhu.
wane pink die buat aida melt la wei. sapelah yang baik hati nak bagi aida free free ke hadiah ke. please please. tak pong ade tak yang pemurah giler buatlah giveaway menang note 2 pink nih. haha. 


Note 2 yang ada dekat pasaran sekarang nih, warna kelabu titanium dan pebble white. tengok pon memang tak berkenan sebab iphone aida pon putih. ade jugak terfikir nak beli samsung hello kitty pastu tak jadik. aida one of hello kitty fans jugak tau. tak caya pi tengok kereta aida. 


Spec untuk note 2 pink ni sama jer dengan note 2 yang lain, cuma beza pada warna jer. 

  • stunning 5.5” SuperAMOLED HD display, 
  • an Exynos 4412 CPU clocked at 1.6GHz, 2GB of RAM, 
  • 8 Megapixel Rear facing Camera capable of shooting 1080p Full HD Videos at 30FPS, 1.9 Megapixel front facing camera capable of shooting 720p HD Videos. 
  •  comes pre-loaded with Android 4.1.2 Jelly Bean.

Nanti nak pergi surveylah dekat dekat samsung. kalau tak dapat beli pon, dapat usha-usha pegang-pegang pon jadilaa. haha, ayat sadis dan poyo.xoxo.


8 comments:

  1. wahh bestnya kalau dapat satu..hehe
    angan2 je.
    http://www.farahshahirah.com/2013/03/the-very-first-giveaway-by-di.html

    ReplyDelete
  2. ala... dah beli note 2 baru kuar yang warna pink... huhu
    sedey... follow me back ya
    http://www.mamamyja.com/2013/03/welcome-march.html

    ReplyDelete
  3. http://jenabook.blogspot.com/

    nice post la. :)

    ReplyDelete
  4. Wah..rugi lah plak hubby baru blikan note 2.Alih2 dah kuar plak yg warna pink.Dah ler hantu pink ni.TRend in yg ni amik colour pink lah.Hahahaha pengsan hubby kt mcm ni.kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. keke, belum ada lagi yg pink kat malaysia..xtau bila..

      Delete
  5. yg ni galaxy note 1. kalau note 2, wana die soft pink. :)

    ReplyDelete