Friday, September 30, 2016

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena


Assalamualaikum ,

lamer giler tak update entry, penyakit m dah lama bertandang,
tapi masih jalan-jalan belogwalking tiap-tiap hari. 
harini rase terpanggil nak join giveaway nih sebab hadiah die comel yang hamat.
mangkuk tingkat yang super duper lawa tetambah warna pink gitew. 
so, mehla reramai join, mane tahu ade rejeki kan. adios.




SYARAT:-
Follow IG @el_darwena

2. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

3. Letakkan banner pada entry.  

4. Banner hendaklah dibacklink ke sini. 

5. Tinggalkan link penyertaan/url blog pada komen di bawah. 

6.Giveaway ini akan berlangsung dari 15 September hingga 15 October 2016 jam 11.59malam.

7. Keputusan akan diumumkan secepat mungkin selepas tarikh tutup. 

Hanya satu pemenang akan dipilih dan mendapat satu mangkuk tingkat 2 tier seperti dalam gambar banner tu..comey takkk hehehe   

GOOD LUCK UOLS!!!


hokey, senang jer kan syarat-syarat die.
apelagi tunggu moh ler kita join.

okbai, xoxo.