Friday, September 30, 2016

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena


Assalamualaikum ,

lamer giler tak update entry, penyakit m dah lama bertandang,
tapi masih jalan-jalan belogwalking tiap-tiap hari. 
harini rase terpanggil nak join giveaway nih sebab hadiah die comel yang hamat.
mangkuk tingkat yang super duper lawa tetambah warna pink gitew. 
so, mehla reramai join, mane tahu ade rejeki kan. adios.




SYARAT:-
Follow IG @el_darwena

2. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

3. Letakkan banner pada entry.  

4. Banner hendaklah dibacklink ke sini. 

5. Tinggalkan link penyertaan/url blog pada komen di bawah. 

6.Giveaway ini akan berlangsung dari 15 September hingga 15 October 2016 jam 11.59malam.

7. Keputusan akan diumumkan secepat mungkin selepas tarikh tutup. 

Hanya satu pemenang akan dipilih dan mendapat satu mangkuk tingkat 2 tier seperti dalam gambar banner tu..comey takkk hehehe   

GOOD LUCK UOLS!!!


hokey, senang jer kan syarat-syarat die.
apelagi tunggu moh ler kita join.

okbai, xoxo.


Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena


Assalamualaikum ,

lamer giler tak update entry, penyakit m dah lama bertandang,
tapi masih jalan-jalan belogwalking tiap-tiap hari. 
harini rase terpanggil nak join giveaway nih sebab hadiah die comel yang hamat.
mangkuk tingkat yang super duper lawa tetambah warna pink gitew. 
so, mehla reramai join, mane tahu ade rejeki kan. adios.




SYARAT:-
Follow IG @el_darwena

2. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

3. Letakkan banner pada entry.  

4. Banner hendaklah dibacklink ke sini. 

5. Tinggalkan link penyertaan/url blog pada komen di bawah. 

6.Giveaway ini akan berlangsung dari 15 September hingga 15 October 2016 jam 11.59malam.

7. Keputusan akan diumumkan secepat mungkin selepas tarikh tutup. 

Hanya satu pemenang akan dipilih dan mendapat satu mangkuk tingkat 2 tier seperti dalam gambar banner tu..comey takkk hehehe   

GOOD LUCK UOLS!!!


hokey, senang jer kan syarat-syarat die.
apelagi tunggu moh ler kita join.

okbai, xoxo.


Thursday, June 9, 2016

Terobek Khaireen turns 1


Assalamualaikum ,

harini nak marathon siapkan entry yang dah berkepam lama dalam draft.
daripada title post khaireen turns 1 terus tambah terobek.
pasalnya dah hampir 2bulan berlalu. tak ke dah basi ceritanya. 
nasiblah ibu kamu rajin sangat ayin. hee, tapi nak jugak post untuk kenangan.
nanti-nanti khaireen dah besar boleh baca belog ibu nih. hiks.

so, untuk kesekelian kalinya,
khaireen officially turns 1 on 16th April lepas.
anak ibu dah satu tahun la. Alhamdulilah.
pejam celik pejam celik kejap jer, rase macam baru semalam beranak kan die.

Khaireen sambut birthday advance 12th April haritu bersekali dengan abang aakif.
buat kat rumah abang aakif makcik melor. kek tema didi. 

abang aakif tersangatlah over ekcited nak potong kek, tapi si budak khaireen nangis pula tak mau. mungkin terkejut datang rumah makcik melor die kot. tengok kakak azra pon semangat dengan topi. khaireen sorang je tak sporting morting. hiks. 

kek birthday aakif and kayin
makcik melor order special untuk anak teruna dia.
sibuk jer selit nama kayin tuh. btw kek sangat comel.

so

16th april tuh jatuh hari sabtu, maka dengan gembiranya boleh buat party,
yeay party tonite. asalnya nak buat malam tapi fikir nanti penatla bagai, tukar buat petang.
takde party marty just makan2 dengan family makcik melor, bestfriend ibu makcik jijah dan makcik itam kayin. takde nak celebrate beria pon. just kami-kami jer.


deco by ibu and abah


ootd from butik anakku
cekak from kiosk alamanda

kebetulan juga ibu pon order kek didi&friends untuk khaireens
sebab dia kan suka tengok didi.
kek order dari Murni Delight
Haritu punya menu - bihun singapore, coselaw, nugget, cocktail buah dan air oren.
ibu lupa snap gambar. maap.


nampak tak budak yang mula menunjuk kan ketidakadaan moodnya. ibu je yang posing lebih.


khaireen cranky, last-last ibu dengan abah je yang potong kek, budak tuh dah kelaut nak menangis. ibu dan abah sedondon pink gitew.

NUR KHAIREEN SAFFIYA
16.04.16 ~ 16.05.16 | 1 TAHUN

"Ibu doakan Khaireen jadi anak yang solehah, dengar kata ibu dan abah.
Baik budinya, cerdik akalnya, fasih lidahnya, terang hatinya.
Semoga menjadi kebanggan ibu dan abah. Ibu sayang Khaireen harta dunia dan akhirat ibu. Amin."