Saturday, March 16, 2013

GA dan Sponsor



Salam,

Sejak-sejak cpuv dah naik nih, terasa macam nak buat giveaway lah..
Terima kasih Nuffnang sebab sudi memberi cpuv kat aida. lebiu lah.

Actually dah lama terfikir nak buat ga, ke segmen ke, contest ke,
tapi takde idea lah. Takut jugak tak dapat sambutan ke tak pandai nak
promot ke kan. Maklumlah first time nak buat nih. Selalu tau join orang punye
ga dan segmen jer.

Opismate aida ada suggest suh buat ga. Nantilah bila dah bersedia nak buat ga,
aida akan war-warkan yer. Tungguuuu. Kalau korang pandai bagilah aida idea
untuk buat ga nih. Mak dah penat fikir idea yang sesuai noks. Eceh verangan nak buat
ga yang havoc lagi gempak la konon. buat pon belum dah verangan lebih. poyo kan.

Citer bab sponsor pulak, kalau ada saper-saper yang nak buat ga ke ape-apelah contest segmen bagai, kalau nak cari sponsor bolehlah contact aida yer. Boleh email kalau ada
yang nak tanya ke nak ofer aida jadi sponsor korang ke yer. Kalau sikit-sikit tu bolehla nak sponsor. kan kan. Seronok sebenarnya join ga nih, di samping dapat menambah follower, dapat kenal kawan baru, blogger baru. pastu mesti akan jumpe belog-belog yang best yang femes. dan lagi best kalau menang. lagilah dapat hadiah kan.

Ni email aida : idida163@gmail.com
Emelkan kat sini kalau ada cadangan dan pertanyaan. Besar tapak tangan aida alu-alukan.

Terima kasih.
Xoxo


6 comments:

  1. biasanya first time nie org buat tjuk "First GA by...." tp kalau buat yg lain dr yg lain pown OK.. jnji interesting..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..oh yeker..okey2..idea boleh diterima..

      Delete
  2. buat tajuk yang klise sket. nanti orang berminat nak amek tau.

    ReplyDelete
  3. Rasanya untuk Giveaway pertama, saya cadangkan akak buat je Topup Giveaway. Sebab apa topup ni antara GA termudah dan termurah. Kita tak perlu susah payah pergi ke pejabat pos untuk pos barang, save bajet jugak sebab tak perlu bayar kos untuk pengeposan. Ececeh macam otai je cara saya menerangkan kan? Hehe. Cuma mencadangkan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ade jugak terfikir topup nih..oke tq insyaAllah akan dibuat..hehe

      Delete