Thursday, March 21, 2013

Galaxy Note 2 Pink dah ada kat malaysia?


Salam,

semalam suke-suke belek-belek instagram, dan kebetulan ade sorang sis nih die post gambar note 2 kaler pink, dan dia komen yang dia sakit hati sebab dah beli note 2 warna putih. hah.
really dah kuar ke kat malaysia?

pic dari instagram

then, i pon sesaje tanya " dah ada ke kat malaysia?"
and she said "sure syg". die panggil i syglah. hehe. mengong.
macam tak percaya pastu cakaplah dengan encik am note 2 dah keluar.
encik am cakap betol ke? ce tanya kat mana?
dan i pon tanya pada sis tuh tapi dia tak jawab. wuu.

nampak tak komen aida yang bawah sekali..hehehe


sehinggalah i google ke internet, dan yes, its true.
dah banyak dealer online dan jual. woohoo.
i memang super duper excited giler, tapi sayang
mana nak cari duit nak beli. so expensive dan masih berkira-kira
adakah mahu melepaskan my soul iphone.
encik am kata kalau nak ot lah rajin-rajin.
masalahnya bini die nih tak kurang rajin sikit. ngee.
so acane nih?


xoxo



No comments:

Post a Comment