Saturday, June 11, 2011

SiDia jadi Pengapit

Salam,


lama sudah tak berceletoh kat sini. sekarang nih asik bz jek. intenet kne block kt opis jadi xsempat nak update kat opis even kat umah sekalipon. huhu..rindu sudah sama blog aku nih. arini sebab ade mase ot kat opis ni, jadik aku amik peluang yang ada untuk mengepos cite baru.


arini siDia jadik pengapit di Rawang. Ah, sangat jeles tidak dapat join. kawan baik die kawen. jadi untuk memenuhi permintaan kawan dia untuk jadi pengapit die pon setuju. hehe. mesti handsome kan die. nanti dah ade gambar aku upload kasi tgok.


kalu diikutkan, permintaan kawan dia merangkap kawan aku jgak mahu kami berdua jadik pengapit. haha. mule2nya memang aku setuju, but for the last aku ubah fikiran kerna ada kerja. Sayangnya, kalau tak mesti sweet je pasangan pengapit tuh. Ah, perasan, dah tentulah pengantin lagi sweet.keke..wateve.


Mase mule2 diorang suruh jadi pengapit tuh memang sangat excited. Gile2 punye excitedla. haha. dah fikir dah nak pkai baju apa, makeup, handbag dan kasut. siap google lagik how to jadi pengapit. kelakar x?



Sekarang ni boleh kate semua kawan2 sidia dh kawen. argghh..kau bile lagik..keke..nntla bile sampai waktunye pasti kawen. kan3..


Hah, ini la gambar sidia jadik pengapit..baru diupdate..