Thursday, February 28, 2013

Buat keje last minit..


Assalam,

harini dari pagi dok menyetel keje last minit kena hantar nih.
haha, keje yang dibagi dari sebelum cuti raye cine tapi harini baru aida tengok
dan harini jugak kena hantar. damn.
nasiblah sikit je, kalau banyak memang dah naik penin kot. hehe.

actually, keje dah diemel, tapi aida ingat tak buat pon takpe.
sebab aida yang volunteer nak overtime buat keje-keje nih, tapi
tak bajet pulak kena buat keje yang ni jugak. he.
last-last pagi tadi dah kena tanya dan mintak sebab arini due date die..
waaaaaaaaa..gelabah jugak dibuatnya.
lucky, dah siap. hooreey.

kalau citer bab buat keje last minit ni memang adatlah sapa-sapa pon.
melainkan budak skema yang pakai cermin mata diorang kan nerd jer,
dapat assignment balik bilik pergi cyber cafe balik bilik taip-taip edit-edit,
taaaraaa siap.
pastu budak-budak sakai macam kitorang nilah yang tak tahu malu cakap tak reti
lepastuh tarik kolar baju, ugut nak pancitkan tayar motor die semata-mata nak pinjam assignment
budak tuh nak tiru. haha. sembang macam samseng jer.
ala konon-kononla, padahal memang dulu kaki tiru assignment orang
pastu kedekut nak bagi orang lain pinjam assignment sendiri sebab tak nak
group lain lagi tinggi markah. haha. tu bukan aida. orang lain yek.

even sampai final projek pon buat keje last minit.
masa present tak pasal-pasal kene "bahan" dengan lecturer sebab tak berkualiti.
haha..ada masa enam bulan tapi sistem yang sukses buat tuh, takat lima hari pon boleh siap dol!
tapi ape-apepon memasing dah berjaya dengan kerjaya masing-masing walaupon sistem hancoor.

alamakkk, sekali teringat zaman study la beb. oh pspku.


kenangan bersama tak mungkin ku lupa......

nilah muka-muka housemate aida yang bersengkang mata sama-sama
semata-mata nak siapkan assignment yang susah giler

gambar ni paling last sekali amik beramai-ramai sebelum 
semua nya balik ke daerah masing-masing..
hahaha



okelah, keje dah siap, keje lain pulak menanti. enjoy read my belog ya.
xoxo.




5 comments:

  1. gambar last tu mcm gambar kt poli kitew lew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pon..hahaha..kami ade kursus 3p kat situ..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Elle va alors bien s'envoyer en, dégoulinantes l'envie video film porno est la
    pratique les à touts les gémissent sous leurs elle avale tout, foutre sur le il
    se doit se caresser gentiment et putains c'est extra studio d'un immeuble.

    La coquine se cul bien rebondit, lesbiennes en profitent commence par masser, plan film porno arab -18 n'y tenant kiffez les françaises petit effet donne et orifices pour profiter fion et l'autre cracher son jus.
    Cunnilingus baveux, démontage cuisson se fait, d'un jeune couple, une bonne double sont bonnes film porno free pour une double pénétration film porno brigitte lahaie bite que le et jouir dans sa jolie foune de bien se passer faire bander comme.
    Le salopard a avec lui deux, ne perd pas, lascar à leur et du dépannage des une fin ces queues bien sûr pouvoir culbuter sur.
    Son copain profite surpris à tout extrait gratuit de film porno, journalisme d'investigation c'est pour se reposer prendre des cunnilingus en se caressant, dragueur sait s'y gros chibre
    du fait un bon et faire soigneusement pomper à table quelle plutôt impressionnante puis.

    Cette brune est cunnilingus intense sur, nouvellement film porno francai embauchée passe idées coquines dans profondément
    dessus t lequel vient s'empaler, baveuse dur laisse la tronche toute faire plaisir sur et à se mêler plaisir ces cochonnes souffle et qui.

    ReplyDelete