Friday, February 22, 2013

Terima kasih Abg Man


Assalam,

harini pergi keje muka ada senyum,
ahaha yelah encik am dah balik dari pd..mestilah seronok. rindu oooo..
ni kalau encik am bace nanti mesti kena perli sebab rindu pon nak tulis dalam belog bagi semua orang tahu..
hehe, tapi nak tulis jugak even ade orang bace ke tak sebab belog ni dah macam diary kan.
apa saja nak luah tulis je dalam nih.

pagi-pagi lagi seperti yang aida cerita dalam entry sebelum-sebelum nih, yang abg man ade belikan something untuk aida dari mekah, waa really-really excited tahap gaban. sonok sangat. dan pagi nih dah dapat.
dan tak terfikir pulak abg man akan belikan bende nih. hehe, nak tahu apa..
ce teka ce teka??.............................................



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

buah zuriat


terima kasih abg man, sayang abang man macam ayah-ayah.
hehehe..semoga aida mendapat berkat 
dan 
semoga tuhan saja yang membalas jasa baik abg man.
terima kasih sangat-sangat.
insyaAllah akan diusahakan.


xoxo



3 comments:

  1. semoga cepat dapat baby nanti...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mudah2an..doakan aida yer..:)

      Delete
  2. semoga usaha berjaya..dah cuba makan belum?..kakakmu

    ReplyDelete