Thursday, February 21, 2013

Bersabarlah...


Assalam,

dah empat hari encik am pegi outsation dekat pd. die ade kursus rehab die. jadi empat hari dahla tak tatap wajah encik am. tapi hari ini encik am balik. weehuu. huhu, aida ni dahla spesies yang tak boleh kena tinggal, penakut bagai jadi encik am pesan suh tidur rumah kawan kalau tak berani. ngee.
orang kata sayang bini ditinggal-tinggalkan. waaa meraung. dengar-dengar macam awal bulan depan encik am ade kursus lagi. maknenye kene tinggal lagilah nanti. huahua. *persediaan mental.

jadi dah empat hari jugak rindu encik am. huhu, encik am sibuk kursus sampai malam. tapi die tetap wassap dan call. cume semalam, terasa sedih sangat mase encik am call terus nangis. encik am kalau aida nangis mesti die dah risau. die cakap esok kan abang balik.

bukanlah meraung sedih bagai, cuma tak tahulah perasaan lately nih macam-macam rasa. sedih, rindu,
dan kadang-kadang rasa macam lost. aida rasa macam mood jauh ke laut. tak tahu kenapa? mungkin sebab dengan keadaan diri, mungkin sebab keadaan persekitaran. stresskah aida? dan yang buat aida menangis tuh sebab encik am tiada kat sisi saat-saat ini. tak tahu nak gambarkan macam mana diri ini sekarang. tak tahu.

akhir-akhir ni jugak, badan rasa lemah jer, nak bangun pagi pon tak sesegar dulu. datang keje pon kusut jer.
malam-malam rasa macam nak demam. cepat mengantok, letih. kadang-kadang beserta dengan batuk.
bila bangun pagi jer, sakit tekak. woooo, rasa tak selesa sangat-sangat. macam nak cuti pon ada.

duhai aida, bersabarlah yer...






2 comments:

  1. sabar ya...nanti blk blh bls dendam g jln2 bwk aida plk...hahhahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..itulah mcm mana pon kena sabar jugak..he..thanks..

      Delete