Monday, February 18, 2013

BerdramaKing di Trick Art Museum, iCity


Assalam,
semalam aida dengan encik am pergi 3d museum, ala trick art museum kat icity tuh.
orang lain dah lama pergi kami baru nak pergi..hehe biase tak up to date.
mujurlah encik am jenis yang senang di ajak.
sebut je nak pergi terus suruh pergi siap cepat.
mak aiii, tak payah nak pujuk-pujuk ke merajuk ke.
macam dekat je icity tu sebelah rumah je kan.
okey kasi layan gambar-gambar di sana.

inilah leonardo di kedai vincci

eeeeeee..tak malu bukak seluar orang

encik am jugak budak baik pakaikan balik, malu budak tuh

hehe, batu tembok nak jatuh pon boleh senyum lagi, 
memang faillah, tapi suke tengok sebab encik am chomel. wink wink 

ohhh nooo...nooo..dont come closer..
ohhh, my dream prince where are you? come save me.

dah ala ala angel plak..

dushhh, hebatlah encik am ini..

kite minum dulu

nah, terimalah bunga tangan ini.

nak jugak bergambar berdua, nasib ade amoi sorang yang 
layan snap sorang-sorang. mintak tolong amoi, manyak cantik lor.






haha, muntoh jahatlah korang tengok gambar-gambar cantik nih.
tujuan pergi adalah untuk berseronok-seronok sambil ambik gambar dua tiga ketoi ni.
bayaran rm5 seorang. then diorang akan bagi sekeping pass untuk dua orang. 
dan perlu bayar deposit rm5 dan bila nak balik pulangkan balik pass dan diorang akan pulangkan balik 
deposit. kat sini tak kira game ape yang korang nak main ke tengok ke semua pakai kad.
jadi masa beratur nak beli pass tu cakap tengok siap-siap apa yang korang nak enjoy kat situ
dan bayar siap-siap.
just sediakan duit sajo lor. okbai.

xoxo.



12 comments:

  1. wah..cam best je :)nk pegi jugak la :P

    jemput singgah :)
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/pasang-surut-hidup.html

    mohon like sini juge ye :)
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete
    Replies
    1. best2..pegilah..ade byk lagi tempat best kat icity..
      dah folo aqilah..he..

      Delete
  2. Comel dan cantik2 gambarnya, hehe. Follow saya eh http://mylifeisalwayssimple.blogspot.com/ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantek2 gmbr 3d die..mmg nak snap kt semua gmbr..he..oke done folo u..tq..

      Delete
  3. 3D museum tu bru ade eyh??..shaz dh 3 kali pergi icity tp x pernah masuk kat museum nim..thnks

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa mcm dh lame sbb dh lame tgok org bgmbr..samela..ni kali ke 3 pegi..sekrang dh ade mcm2 dh..

      Delete
  4. wah sonoknye...cambest je!!!
    jemput singgah..http://mrsupham.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. wah..menariknya..teringin nk pergi..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. betul2..kat sini pon dah ala-ala genting dah..

      Delete