Friday, February 24, 2012

Wedd prep: the Photographer

Salam all bloggers,
salam jumaat juga..macam biasa hari jumaat hujung bulan, time-time dapat gaji camni, kemana lagi kalu
bukan ape..ohohoho balik kampung. asal nak balik kampung je mesti hati berdebar. kenapa ye? selalu serabut perut. bukan ada apa-apa pon..mungkin perasaan boring kot drive sorang-sorang putrajaya ke ipoh selama 3 jam yang kadang-kadang jam membuatkan jadi berjam-jam lamanya. ohoho. apapon,
keexcitedtan nak balik kampung mengatasi segala-galanya. ok. stop.
entry kali ni nak story pasal photographer. dah bergado-gado manja dengan encik tunang pasal nak pilih siapa photographer? kawan encik tunang atau kawan aida? punyala lama nak buat keputusan. last-last encik tunang setuju jugak dengan aida. yes. 1 0. so photographer yang merangkap kawan aida la jugak walaupon tak kenal sebab pakwe kawan aida je pon yang jadi pilihan. so siapakah dia?





so ni a few photos from aidizz azhari

He's one of the 7colours company. nak tengok photographer yang lain just klik disini.



No comments:

Post a Comment