Tuesday, February 28, 2012

Pre Wedd Love: Dua Budak Gemok

Salam..
arini kalu ikutkan secara xofficial aida dah menjadi tunangan selama 11 bulan dan kalau ikut planning yang memula sekali bulan depanla aida naik pelamin tapi naik heran sebab officially aida dah jadi tunangan about 2 months and 3 days. ahak. dan still counting the days. sabar..sabar..sabar..

arini dengan bangganya aida terasa nak upload gambar-gambar pre wedding yang kitorang amik since december 2011 lagi. photographer yang kitorang pilih tak lain tak bukan jeng..jeng..jeng..
ini fesbok die : Mohd Afyf
orangnya boleh tahan dan kita pon tak segan dibuatnya. yeker? bayaran pon oke.

Date n time: 10 December 2011/ 10.00 am
Venue : Taman Tasik Titiwangsa

pic dah lapok but tiada yang tahu lagi melainkan somebody closer to me. pheeewww.
asalnya rasa malu nak upload nak biar je. tapi ntahla, arini macam gatal tangan dan mata nak upload dan tengok puas-puas.
Psssstttt..shy shy cat bcoz dalam gambar-gambar di bawah tersangatlah sexy..why..why..why..
sebab kedua-dua budak di dalam gambar tersebut tersangatlah gemok. malu mak. oke apelagi jom cuci mate sambil menahan mulut yang nak tergelak kuat-kuat. takpe korang gelak, aida tak tahu. huhuhu..



 
















Oke, sudah, banyak ni je boleh kasi tengok. lagi banyak upload lagi banyak korang gelak ek..keke..





No comments:

Post a Comment