Saturday, February 11, 2012

Wedd prep: kad kawen

Salam,
Dah bape ari xhupdate belog rindu pulak..aida bizi skit kat opis dengan skt mane lagi dengan puspanita. Tak menang tangan mengalahkan yb lagi. Hehe..tapi tape. Jangan siyes sangat cool down aida. Senyum sikit kasi hilang tensen tuh..barulah awet muda. Kan nak naikkan seri. Kenala jaga.ahak.meluat aku.

Arini penat sangat. Rushing pegi kl amik encik tunang. Pastu heading pulak ke shah alam cari KKC. Papago tabole harap lambat, pastu voice malay yang cakap orang cine faham-faham jela bunyi slank nye. Last2 pkai google map je.

Patotnye plan nak pegi dengan my best friend, MElor, dengan tunangannya Mat yajid. Same2 janji nak buat kad. Last-last diorang pi dulu. Boleh pulak sesat pi Anggerik Mall.

Sampai2 mereka dah pulang. Huu..kesian encik tunang xdapat jumpa mat yajid. Lain kali ye ketemu. Then, kitorang naik 2nd floor kedai tuh tengok ada 2 couple tengah pilih sticker dengan kad. Kedai die tak besa sangat tapi produk die cantik2 sangat. Okela..ade juga pakej combo. Kad + box.

Penat layan encik tunang yang dah tatau pilih yang mana. Last2 setuju juga dengan pilihan hatiku..he..senang buat pilihan dengan encik tunang yang tak cerewet.

penin kepala nak pilih yang mana satu

yang ni oke tak yang? mode: mengada2 kejap

pose jap hilangkan penin..agugu..

banyak sangat kad-kad cantek. pilih2 mana nak. ngee jumpe kad kau ted

button badges. sticker lupe nak amik gambar.

boxes. cube cari mane vbox ko ted?

 
dah penin-penin balik singgah kepsi. saya nak ayam tak mau gaduh.hehe..
encik tunang bilang asik amik gmbar saja..makanla dulu..ngee..

 Tunggu ya hari kami. Kami akan menjemput anda semua ke walimatulurus kami. Doakan kami. Amin.



3 comments:

  1. Aidaaaa. Aku rsa aku nmpk vbox aku. Hahahahaa. Kad kawen aku ada tak? Aku ambk cne skali dgn banting 2 skali. Besttt bestttt

    ReplyDelete
  2. Gedixxx sket ne link dia.hehehe
    http://unggumerahjambukehidupanku.blogspot.com/2011/03/jom-kahwin-edisi-kad-kahwin-vbox_02.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade, siap tunjuk dekat cik tunang, ni la kad saerah, itula vbox saerah..keke..

      Delete