Friday, February 17, 2012

Seribu Satu

Salam..
arini daisypath ticker show 3 months, 1 weeks and 2days until our wedding day..mean..mean what guys? mean there 97days left before the day. homai, aida really2 takot sih. siyes tak tipu. dalam hati hanya tuhan yang tahu. it come wit thousand feelin, takot sebab preparation almost 50%, where is another 50%. oh no..will comin soon. hopefully, aida sempat dan dapat menyetelkan semua yang tertinggal balik cuti ni.

Excited, of course excited, sape yang tak exited melainkan orang yang kena paksa kawen or orang yang tade perasaan. ngee. sekarang nih aida dok menghitung hari je, bile dah hitung mula garu kepala. need more energy dan semangat nak siapkan ape yang patot. for this time, aida dah berkira-kira nak diy sendiri bunga pahar. nantikan entry yang akan datang aida write pasal diy bunga pahar ni ye. sekarang ni internet dah xpired so tak dapat nak update kat rumah. sob sob..kalu encik tunang bace entry ini sila faham ya apa yang patut dibuat..keke..

Takot, sebab orang lain dah ke bulan aida je kat bumi ni lagi..haha..cam siot..walaupon banyak yang dah oke, tapi selagi tak sampai aritu selagi tula hati kecil ini gundah gelisah. orang kata sekarang ni darah manis. aida sentiasa doakan agar aida dan encik tunang selamat sampailah kami diijabkabulkan nanti. Insyaallah.

Kalot, bila aida rasa takot je mula la kalot semua bende nak buat dalam satu masa. encik tunang pon dah banyak kali sound jangan kalot-kalot sangat nanti stress. hee. barulah tenang sikit lepas tu bila fikir balik jadik balik. adoi, tade ubat ke untuk penyakit ini?

Tensen, pasai time2 ni la acne ni aka jerawat nak menternak sikit-sikit. macam chipsmore. naik satu turun satu. turun satu naik satu. macam lari berganti-ganti pulak. neway, sabar ye, doakan insyaAllah pada hari itu, cik puan acne tak datang yer. tensen no 2 pulak dengan berat badan nih. homai, camne nak turun kalu tak buat pape. makan memang dah kurang tapi kadang-kadang degil jugak melayan kerenah perut nih. tensen no 3 ade lagi, period aida yang tak menentu ni buat aida risau. oh cik hormon kembali la normal pujuk hatiku.

Risau, tarikh kawen aida yang mulanya bulan 3 dah ditunda ke bulan 5 sebab asalnya ingatkan pilihan raya bulan 3. almaklumla aida bekerja dengan Spr so kalu nak pilihanraya ni mestila sebok yang amat. tup tup bila dah tukar bulan 5 tengok-tengok tak jadi pulak pr bulan 3. hmmmm..seteressss..tapi orang tua nasihat supaya proceed jugak sebab bila pilihanraya pon kite tak tahu. yang buat aida risau kalau betol jadi bulan 5 mean kawan2 opis mesti tak dapat datang. hu, cedihla ari bersejarah tapi kawan opis tak dapat datang. hope lambat lagi la ye.

papepon yang aida rasa semua itu harus dilalui dengan tenang, tabah, sabar dan redha. InsyAllah benda baek urusan baek akan dipermudahkan Allah. Amin.




No comments:

Post a Comment