Monday, February 13, 2012

thanks Shazidee review my blog

Salam,,
dah beberapa ari baru perasan comment dari Shazidee, blogger yang sempat aida kenal mase blogwalking aritu. First time jengah belog die, die tengah offer nak review kan belog blogger baru. even aida dah lama tapi teringin juge nak dipromotkan, so tinggalkan link dekat comment box die. and this morning baru aida perasan comment Shazidee masuk dalam spam dah berapa ari dah. aiyoo soli ma..

then pagi ni bukak belog die, dan rase kembang sekejap tengok header yang comot tuh ade kat situ..haha. thanks a million buat Shazidee coz sudi promot belog yang tak seberapa tuh. Apepon, terima kasih tau. Nak tengok die review belog aida? klik sini untuk ke belog die----->

nampak tak belog pinkish yang comel2 tuh

close up sikit

neway thanks sesangat buat Shazidee..nak tahu sape budak tuh..ni la die..nah amik tengok nak ngorat pon boleh..



mode : pagi2 dah buat aida tersenyum..ngee :)






No comments:

Post a Comment