Monday, February 27, 2012

Wedd prep: baju nikah dan baju sanding

Salam,,
kalau balik kampung memang xsempatla nak tulis belog-belog nih. hatta nak bukak pon kadang-kadang tak ingat. begitulah alkisahnya kalau balik kampung. masa terisi dengan pelbagai aktiviti. macam pergi bercuti berserta pakej-pakejnya. haa. tapi asal nak balik putrajaya je mesti tade mood. nape ek? bukan aida sorang je yang rasa macam tuh. tanyala housemate aida ke bff aida ke sume ada perasaan macam tuh. mungkin inilah yang dinamakan anak perantau. aduss. teringat lagu dendang perantau la pulak. hehehehehe..

Okey, citer bab aktiviti nih, memang asal balik je mesti ada tujuan. almaklumlah, banyak benda yang nak kena setelkan lagi. susah bila dok jauh-jauh ni. nak ulang-alik pon modal jugak. nak baik bas leceh pulak. teehee..banyak songeh kan..nak kawen ke tak?? nak..nak..nak..oke, kalau nak kawen buat cara nak kawen. peace\./

Balik kali ni, aida wit lovely mom n my sista teman pergi ukur baju untuk nikah dengan sanding. apa?? baru nak buat..haha..kasi angguk itu kapla..lambatkan aida nih..papepon dah pegi buat..insyaAllah, awal bulan 4 dah boleh pergi first fittting. Amin. design pulak aida mix and match. tak tahula penin kepala pakistan tuh layan aida. tailor WP aida tuh pakistan. tapi dia janji dia buat yang terbaek. terima kasih.

nak teaser pon gambar tade,  tapi adala iras-iras dalam gambar nih sebab idea baju pon datang dari sini da. jadi tunggula baju siap la ye. okey. chauuuu chinnn chauuuu.

ambil dari iphone ku..bayangkan gabungan kedua baju atas dan bawah

 
sweet kan..doakan siap dengan cantik..amin

 



No comments:

Post a Comment