Tuesday, February 21, 2012

i Wish i Have


Salam..
sejak dari september 2010 sampai la sekarang..makne dah 17 months jadi blogger yang tegar barulah arini aida terasa macam nak sesuatu lah. yelah, dah ari-ari aida tulis belog nih, upload gambar, video barulah terdetik dalam lubuk hati yang gambar-gambar yang aida upload tak secantik gambar-gambar dari mereka-mereka yang amik gambar pakai dslr. hu. aida just amik dari iphone ku. kadang dari kamera samsung kaler merah tu pon adik punye. waaa..betapa ketinggalannya aida. waaa. menangis kuat-kuat.

so, disini aida nak wish dekat pari-pari ke dekat encik tunang ke dekat mak ayah ke yang baek-baek hati semua, sudilah kiranya menghadiahkan aida sebijik je tak mau banyak, kamera dslr. yang murah-murah pon takpe. psstt..ade ke yang murah-murah? kalu boleh nak yang macam yuna. macam kat bawah ni. wah demand la plak.

kalu ada yang warna pink pon cantek


kalu aida dapat yang ni la, aida akan jaga baek-baek. pastu amik gambar 24jam tanpa henti. hehe. bolehla aida tulis entry banyak-banyak, tade tulis pon tape, upload gambar saja. hakhak.
peliss, sape yang baek hati, kasi la ke kite. wekkk. 

bak kata yuna

"di setiap gambar ada lagunya"



No comments:

Post a Comment