Tuesday, February 14, 2012

Wedd prep: The Colours theme

Salam..
hye, mode ceriakan supaya saraf neutron menghantar isyarat kepada otak supaya tersenyum kot. hadoi, kelmarin semalam arini tatau kenapa saket gigi dan sakit mulut. arini mulut jadi seksi kot tebal sebab bengkak. orang kata kena cium. hak tui sapa yang cium. haha. okey berjaya senyum mean otakku masih waras. hehe.

oke sebut pasal wedding theme colours, ini i loike. musti semua orang ade theme die sendiri. tapi bagi orang kampung macam aida nih, haha, kampung la sangat tadela sampai theme macam dalam taman ke, kayangan ke hape, sepanyol ke perancis ke kisah dongeng cinderella ke, takdek oke. cume colours jela yang memainkan peranan penting dalam event kami. bak kate orang Hindia, Colours of ranggoli. peace \../

For solemnization : Pure White theme

putih ni sesuai untuk akad nikah sebab nampak suci je..

For reception : Pink Purple theme


pink ni sweet sangat kan..lembut dan ayu sesuai kot dengan jiwa aida

purple plak penyeri..bila dah campur due-due kaler ni ape jadi yer?

For bertandang: Silver black


tak jumpela yg silver, bayangkan putih tu silver yek..
mesti cantik..pilihan encik tunang..



So, this colours give me some inspiration and spiritual to make sure my preparation going smoothly. I love you like a love song babeh.






No comments:

Post a Comment