Monday, February 20, 2012

Kami banyak persamaan..kegemaran pon sama

Salam,
selamat hari isnin buat blogger, b2b and silent reader out there.
sinyum sikit, kasi ceria mood pagi-pagi ni. ngee..ha macamtula..baru la awet muda disamping membantu aida menceriakan diri. haha.
okey, kalu bace tajuk kat atas korang teringat ape? hmhmhm..iklan ape ek? adess, aida pon ingat-ingat lupa der. kalu tak silaplah iklan Johnson and Johnson kan. Mak dengan anak dengan mandi susu kot. kot la sebab ni iklan lama. dan mereka berkongsi lelaki yang sama kan. haha. lebih kurang camtula hint nye.

Actually, aida dengan cik tunang tadela banyak persamaan sangat. adela cikit-cikit tu. biasela. tapi banyak juga kontra. itula lelaki dan perempuan. selalunya kontra tula yang membuatkan kita saling melengkapi. tak gitu korang. aduhai. nak bagi ceramah motibasi pon tak pandai meh.

kadang-kadang nak mungkin inilah yang dinamakan jodoh. mungkin juga sebab kitorang dah kawan hampir 7 tahun. 7 tahun tu kalu dah kawen, anak pon dah masuk sekolah darjah 1 ek. hehe, sebab tu dah macam-macam benda kita lalui bersama. dari zaman pegi dating naik bas jek sampai la dua-dua dah ada kereta sendiri. yang kadang-kadang gadoh nak keluar dengan kereta siapa. tade kereta masalah, ada kereta pon masalah. hah, begitula manusia yang dinamakan kitorang. ngee. apa-ape pon kitorang enjoy.

okey, pastu nak tunjuk satu benda kat korang yang nak *menunjuk* kat korang yang kitorang banyak persamaan..haha..gurau ja tapi benda ni kebetulan tanpa dirancang. okey, tengok baek-baek.

:p oke inilah kitty aida yang chomell

bini no 2 encik tunang: champion

oke, ape yang korang perasan dari kedua-dua pic di atas. kereta tak sama, warna pon tak sama. ahahaha..cube fokus tang no plat. 5754 haaaa..sama tak? sama tak? sama kan. ha, itulah yang dinamakan persamaan yang kebetulan. cam tak sangka kan. betul ni tak tipu. tak tipu. 5754 = SISA.  hehehe.



4 comments:

  1. semoga dipanjangkan jodoh :) amin...

    ReplyDelete
  2. comel2x..flat num sama....sweet.hehehe

    btw,sticker henna tu eca beli dekat kedai india...dekat sabah neyh.hehehe.nak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu..
      dekat sabah ke..jauhnyer..nak..tapi design mcm mana tak tahu..

      Delete