Sunday, February 5, 2012

Ma best fren

Salam..,
Nanite allz, aida sekarang bercuti kat kampung. Manyak bende yang nak kene setelkan kat kampung. Selagi tak sampai hari yang ditunggu selagi tula penin kepala fikir. Homai, mummy help me.

Every weeks dekat opis, best friend aida pc aida yang skrin besar tula..tapi kalu tak dok depan pc yang ni la best friend aida..
hello kitty note book 

Hehe..pegi mane2 je mesti usung. Sampe dah naik comot dah aida kerjakan. Tapi die tetap setia dengan aida. Nak contiang ka nak lukis ka sume boleh. Tade masalah. Kalu nak harapkan cik tunang rasa-rasanya buku pon tade.

This sweet hello kitty note book ni dah jadi teman aida sejak cik tunang mula-mula masuk merisik lagi aida dah bukak buku ni. Dari kira-kira, preparation, planning, budget, jemputan dengan future life planning sume aida noted down dalam buku ni. Planner ni penting buat b2b macam aida sebab kita nampak ape yang kita nak buat dan telah buat. Senang kata best friend yang bantu kita walaupon tak boleh bercakap. Memangla kan tu buku nota. Apa yang kita perlukan. Buku Nota. Teringat pulak citer Blues Clues. Hikhik.


budget kawin-kawin


Kawan-kawan tolong baca kat bawah ni:-

YaAllah, kau permudahkanlah urusan kahwin aida. Semoga semuanya berjalan lancar dan diberkatiMu Ya Allah. Amin. 

Terima kasih..nah amik mmuuaahhcx 100x. 


2 comments:

  1. janji dah ditepatii.. baca yer,, blog kamu adaa http://www.zarulshazidee.com/2012/02/meh-review-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sbb review..sile tgok
      http://aidathepinky.blogspot.com/2012/02/thanks-shazidee-review-my-blog.html

      Delete