Tuesday, January 31, 2012

Edisi Inai



Salam,
bape hari dah tak tulis entry sebab tiada title dan story yang nak tulis. alih-alih arini tanya my besfriend nak tulis ape, she said buatlah cerita pasal inai. wow. osem. memang aida suka bab-bab nih. ngee dengan sengih kerangnya. aida masih tercari-cari dan terfikir pasal malam berinai nanti. macam mana yek. kalu ikutkan kakak-kakak aida dulu just pakai inai biasa ja. alooo. tapi aida teringin nak pakai inai yang lukis-lukis tuh. nak kene surveyla macam ni. nak suh siapa. nak lukis macam mana. aida ade tanya pakcik google pattern macam mana nak lukis inai kat tangan dengan kaki nih. berikut jawapan pakcik google:


yang ni aida suke sebab simple xcrowded sangat bunga2 dia..

yang ni pon cantik juge tak banyak bunga just kerawang yang banyak-banyak

contoh inai lukis tangan dan kaki - yang boleh diterima aida lagi..ngee


Gambar semua pakcik google yang bagi. kalau-kalau aida teramik idea dan gambar korang, a million sorry ya. mintak yer. he.
boleh tolong bagitau kat area ipoh, mane nak cari pelukis inai nih..pliss..







No comments:

Post a Comment