Wednesday, January 11, 2012

my dream baju nikah and wedding dress

Salam,
sempat-sempat jugak aida intai-intai b2b punya blog tengok diorang punye preparation. wow. so excited bila tengok checklist dan idea diorang untuk majlis memang so amazing. wa cakap sama lu.
aida je simple je sebab malas tak shuke nak serabutkan kepala yang dah memang serabuut nih. actually bukan aida tak teringin, im interested tapi aida ni seorang yang kelam kabut sikit jadi kalu ada idea yang macam tu aida akan jadi kalut. so bagi aida, aida fikir apa yang aida nak dan aida cari sampai dapat.

dah tinggal beberapa bulan je lagi, aida selalu terfikir baju yang nak pakai masa nikah, resepsi dan jugak bertandang nanti. weee sound macam seronok je. tapi dalam hati tuhan je tahu.
aida really really really admired dengan baju tunang dan nikah ana dahlia. cantik kan. yang buat aida tergila-gila sangat tu sebab bunga-bunga lace die so charming. sweet sangat. i want i want.





cantik kan..sekarang aida tengah survey butik-butik yang ada baju macam ni. doakan aida jumpa yer..




No comments:

Post a Comment