Thursday, January 5, 2012

E-day: Pelamin DIY

Salam,
guys masih lagi dalam mood e***. hehe.
aida nak review dekat korang semua pasal pelamin tunang aida.
actually kalu nak diikutkan aida x DIY pelamin sendiri tau. supposely aida sewa dekat
butik beserta pakej baju dan makeup dan facial. bape banyak dan da.he.
bagi aida takpe kalau keluar duit janji puas hati tapi dalam masa yang sama nak jimat duit jugak.
adess tepuk dahi tuh.
mule2 puan mak dah tanya kawan pintu sebelah, anak die boleh buat. lepas bile mahal sangat die mintak
bayaran tapi hasil yang xseberapa jadi kami membatalkan hasrat dan terus dengan idea diy pelamin tunang.

korang perasan tak mini pelamin tunang aida. agak comot kan. biasala tangan takde seni yang buat memang macam tu la hasilnya. hehe. nak tgok? Jom.

oke inidia tengok belakang tuh. serabot kan. isk isk isk

jadi tempat main anak-anak bulan sayer

tak banyak sangat kos buat pelamin sendiri ni.
carpet bulu2 tuh dah lame beli jus simpan untuk letak dalam bilik pengantin nanti.
langsir kat belakang tu beli dekat Kaison, KL Festival = rm 29.90
bantal2 cute purple kat belakang pinjam bantal kusyen mak
sarung die je beli, each rm2.90 x 4 = rm 11.60
bunga dekat langsir = rm18.00
pasu bunga mak yang sponsor
choer yang tempat duduk tu sekali pakej dengan baju
jadi total keluar duit utk pelamin diy = rm 59.50
murahnya pelamin saya. keke.

so, para-para sakura bakal tunangan diluar sana yang memerlukan khidmat diy dari saya
jangan malu2 jangan segan2 biar simple janji ada
biar murah janji jimat. haha. sedikit utusan dari saya
berjimatlah kalu nak kawen sebab banyak nak pakai duit. ahak. adios.


2 comments: