Friday, January 27, 2012

The boy next door

Salam,
morning to allz, arini pagi-pagi buka belog baru perasan yang dah berapa ari xhupdate belog. ngee. sengih kerang kejap. pasal masih dalam mood holidays. cny aritu aida and family went to taiping, paying visit my sister kat sana. dah lama tak jumpa anak-anak buah yang comel lagi bucuk itu. ahak. kangan sama kamu. dan nak dijadi cerita niat balik kampung aritu sebab nak pegi survey WP. homai, nampaknya tergendala pasai sume butik tutup sambut laye cine maa..waaaaa meraung disitu.

tak apelah, mak kata masih ada masa, cuma kena rajin-rajinkan diri balik survey ye! ok mum. dalam serabutkan kepala fikir WP ni, datanglah pula budak lelaki pintu sebelah seperti tajuk di atas..haha..macam poyo jek..yang mengofferkan diri nak jadi WP aida. Firdaus, my schoolmate dari primary sampai secondary, tapi tak pernah satu kelas yang merangkap jiran sebelah rumah. haha.

actually, masa bertunang aritu lagi dia dah offer nak jadi EP, but aida refuse sebab dia dah lambat sikit je. aida dah booked dengan Butik Salimi. sorry for him. so, untuk wedding yang tak lama lagi nih, die awal2 lagi dah promote pakej die. hah, aida dengan mak dah stuck. kami baru sempat survey 1 butik je ritu. but nevermind kali ini tak mau ada ralat lagi. nak pilih betol-betol. in case kalu tak jumpe WP yang sesuai dengan citarasa, Firdaus will be the last choice. hee.

No comments:

Post a Comment