Tuesday, January 17, 2012

Shopping time

Salam,


oke, tengok pic pon dah tahu kan. last weekend aida dan cik tunang pegi shoppin barang-barang hantaran kat sogo, pertama dan jusco wangsa maju. that hasil borongan yang kitorang dapat rembat. alang-alang sale dah tinggal bape hari saja lagi, jadi plan beli semua barang sekali senang, lepasni tak mau fikir dah pasal barang-barang hantaran, jus tinggal doorgift dengan kad plus prosedur kahwin belum setel lagi. hoho.


Amalkan dua doa ini yang sebaik-baiknya kepada mereka yang berhajat mendapat kekasih hati supaya dijadikan teman hidup.

Maksudnya:
"Maha Suci Tuhan yang telah menciptakan makhluk-makhluk semuanya berpasangan; sama ada dari yang ditumbuhkan oleh bumi, atau dari diri mereka, ataupun dari apa yang mereka tidak mengetahuinya". (Surah Yassin ayat 36)



Maksudnya:
"(Ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf berkata kepada bapanya: "Wahai ayahku! Sesungguhnya aku mimpi melihat sebelas bintang dan matahari serta bulan; aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku". "(Surah Yusuf Ayat 4)


No comments:

Post a Comment