Thursday, January 31, 2013

Belum lagi


Kelmarin telah berniat nak pergi klinik juga buat checkup.
sebabnya dah terlalu lama sakit perut dan pinggang nih.
ditambah juga sakit peha lengguh sebab perjalanan balik kampung haritu.
entah kenapa, selama ni drive balik kampung tak pernah sakit yang macam tuh sangat,
peliks,
mungkin sebab sekarang just sebagai co-pilot, duduk saje disebelah. ahaks.

awal bulan haritu dah pergi klinik hanita,
tapi yang tak bestnye diorang suspek aku kencing kotor.
apakah?
semacam rasa tak puas hati tapi redha la. dapat bekal ubat lawas kencing dengan antibiotik.

tapi perut makin sakit dari hari ke hari.
cik P pulak dah 3bulan tak kunjung-kunjung tiba.
nak kata pregnant tak juga sebab upt negative.
mungkin belum rezeki aida dan encik am.
Allah Maha Mengetahui, aida hanya mampu berserah padaNya.
Lambat atau cepat semuanya rahsia Allah.

dan kelmarin telah pergi scan perut risau juga dengan kebuncitan ini.
alhamdulilah dokter cakap rahim oke.
risau juga kalau cist atau apa, macam dokter klinik hanita cakap tuh.
tapi cik p ni memang ikut suke die je nak datang.

apepon, kawan-kawan doakan aida yer.
minta sangat supaya cik p kembali normal seperti zaman study dulu.
rindu sangat. cheewwah. doakan kesihatan dan kesuburan aida yer.
amin.

xoxo.

2 comments: