Monday, January 7, 2013

Wedding: Wanny and Faizal


Hye,
patotnye entri nih dah lame update, tapi gambar takde weh.
taula kalau gambar takde tak semangat nak tulis.
yang paling geram bleh pulak amik gambar tapi lupa nak save.
ade ke patot? dah bajet gambar comel-comel dah time tuh. he.

nak dijadikan cerita,
mase on the way nak pegi kenduri tuh,
boleh pulak kami tereksiden. yaAllah, first time la benda macam ni jadi dekat aida.
tapi nasiblah encik am yang drive. tapi tak nasib gak sebab kitty i..waaa.
kes brek mengejut tak pasal-pasal ade apek pulak hentam belakang.
nasiblah jugak sikit jer. tapi tercabut gaklah skru bumper belakang.
tengok dari side mirror dan terkeluar dah bumper.
so benti la kat tepi, konon nak gaduh-gaduhla..
hehe, apek tuh kate sikit je, padahal calar balar gaklah kitty i tuh. huh kau apek.
last-last encik am cakap ade kemek kat bumper sikit lagi nak kena tayar,
apek pon menghulurkan rm50. liat jugakla apek tuh nak hulur.
padahal kete die takde pape pon. chit.
then sambung jugaklah perjalanan ke kenduri kawen itu
walaupon sesat dan kena patah balik.
oke.stop.

bebalik ke citer tadi,
jadi i upload jela gambar mana yang sempat disavekan yer..kikiki.


okey, i suke lampu cantek kat khemah makan pengantin nih, 
dulu i takde lampu macamnih


cantek kan.. tema biru hijau turqoise kot..
i guess jela..

tengok kek macam sedap..
tapi encik am malu nak potong sendiri

me wearing dress thepoplook 
dah nak macam family pengantin pulak


hehe..gemoknyer pengantin lame..
ha tu..wani and faizal..
tahniah, semoga berbahagia hingga ke jannah. 








4 comments:

  1. selamat pengantin baru ya... cantik juga warna biru ni..

    ReplyDelete
  2. suka warna turqoise!! kawen nt nak warna ni la..huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantek..hehe..kalu bleh ulang balik kawen hehe aida nak turqoise + pink..:)

      Delete