Thursday, October 11, 2012

The Solemnization :25052012


Assalam girls,,,

Harini tak banyak keje, jadik aida rajin nak update entri pasal wedding aida.
memandangkan gambar pon dah ada jadi best sikit nak review kan..kan..kan..
Aida dan encik am dinikahkan selepas asar di Surau Taman Perpaduan.
dah kebiasaan macamtuh jugak kakak-kakak aida. lagipon rumah pon tengah bersepah
sibuk masak berkemas menyusun bagai la.
kebetulan pulak masa tu, ada 2 lagi pasangan yang akan dinikahkan oleh tok kadi yang sama,
jadi aida anggap kami nikah selonggokla senang sikit keje tok kadi tuh. he. jom kite terjah.yahhhhhh.

nampak tak ada tiga couple pengantin disitu..hee..
actually one of them is my old school's friend
nikah selonggok namanya.


Handbouquet by Tepak Sireh skrg dah tukar nama Renjis Sehari
Inai by Adamia Henna


Batal air sembahyang. suami bagi cincin.
tengok tuh 3 anak buah chomel yang penyebok..hehe..

Nikah Attire
Groom - kain beli di Nagoya dan upah pada tailor di kl
Bride - Tepak Sireh Bridal
Makeup - Noliey D'touch
Veil - Radiusite

Gambar penuh baju nikah aida.
simple kan tapi ini lah design yang aida mintak diorang buatkan.
inspired by majalah pengantin.
perasan tak ada bunga-bunga kat baju tuh, 
yeah bought it from kawaii-shop..


okbai!


2 comments: