Wednesday, October 10, 2012

Baru belajar menulis agaknya?@#%$&*%

Assalamualaikum,

semalam balik je keje, dengan badan letih, hari nak hujan lagi
tak pasal-pasal buat hati ini geram sangat-sangat.
mana taknya, terkezut monyet aida kat parking tuh tengok my kitty kena conteng.

uik, ada budak tadika ke kat sini? pelikss.
dahla, siap tulis b*d*h lagi. pandai sangat ker orang tuh. hak tuiiiiii.
tapi hati dah panas dah masa tuh, tengok around takde orang nak suspect.
ahahaha..part ni yang paling suka ni bila nak investigate. mulalah berangan macam detective conan. jeng..jeng..jeng..
haaaaaaa. alih-alih, takde suspect, huuu. so sad.

terus call encik am mengadu. nasib encik am tak balik lagi sebab hujan. encik am sekarang berulang keje naik moto. jadi kalu die dah gerak sah-sah die tak angkat call. hu, mengadulah apa lagi. habis call encik am call pulak akak faizah mengadu. ingatkan die masih ada kat parking nak tunjuklah hasil lukisan* yang cantik tuh. rupanya dah kat trafic light dah.

sempat juga amik nombor plat kete yang berkaitan untuk dijadikan suspect. ngee. memandai jer.

yang menjadi kekonpiusannye, mengapa, kenapa, sape?

adoiii, tak pasal-pasal kitty ku telah dicederakan mereka yang tidak berperikemanusiaan.,
kalu nak kata aida block kete orang, em..aida cuma block cik ijan je. lagi pon memang tiap-tiap hari aida parking situ. hai lah manusia. macam-macam. kalu ye sekali pon aida menganggu jalan die, calla, kan sampai tiga nombor aida letak kat situ. takkan satu pon tak dapat kot. ke takde kredit. ahaha.

okelah, malas nak marah-marah, redha jela bak kate encik am. nanti tuhan balas balik pada orang itu. Ingat
Allah itu Maha Adil.


pintu belah driver

pintu belakang

bahagian belakang

KESIAN MY KITTY. NANTI KITE PEGI KLINIK YE.


No comments:

Post a Comment