Tuesday, October 23, 2012

Selamat membesar sayang

Assalamualaikum,

"Allah selamatkan kamu"
"Allah selamatkan kamu"
"Allah selamatkan kamu sayang"
"Allah selamatkan kamu"

Selamat hari lahir buat encik am yang ke 28..
Makin bertambah angka tuh, hee.
Ayang doakan abang panjang umur, murah rezeki, sihat dan ceria-ceria sokmo. Tak lupa juga, semoga jadi anak yang baik dan suami yang soleh buat diriku.Amin.

Kali pertama celebrate besde encik am setelah berstatus isterinya. Ngee.
Seronok sangat dapat sambut sama-sama sampai pening tak tahu macam mana nak bagi surprise sebab dah tinggal sebumbung.
Buat kot ni nampak kot tu, buat kot tu nampak kot ni. Acane nak surprisenya. Aha..last-last tade surprise-surprise, direct to the point ajelah. Ado malam. Zassss.
Kali ni sambut dekat the mines sajo.
Nak bagi hadiah pon ponin. Mane taknye, boleh kate semua bende dah penah kasik.
Oleh sebab encik am seorang yang aktif bersukan, jadi aida hadiahkan sport wear kat die. Hee. Oke tak oke tak?
Adoo yang tade jenama taknak, nak adidas jugak. Demand sungguh kamu ya!

Oh lupa nak bagitau, aida masak spesel untuk encik am. Nak tahu apa? Ahahaha.....




Chicken chop. First time buat oke! Jangan jeles..lalalalala..


No comments:

Post a Comment