Saturday, June 28, 2014

Floria 2014


Assalamualaikum,

macam biasa tiap-tiap tahun tak pernah miss pergi floria. dah nama dok putrajaya kalau tak pergi nampak sangatla kan. tapi macam biase bende dah basi baru aku upload kan. kau ado? dah 6 hari lepas floria habis baru terkedek-kedek nak buat entry. okeylah tak mau berleter panjang-panjang, kasi tengok gambar saja.
tak macam tahun lepas, tahun ni kapal berhias buat asing. satu lagi event Magic of the Night pon ado tapi dekat Marina, dekat Maritim Putrajaya dan Floria 2014 dekat Presint 4. tahun lepas sekali sajo dekat Presint 2. dan kalini masuk berbayar la ye, rm3 untuk dewasa dan rm1 untuk kanak-kanak. dan kami 2 kali pergi siang dan malam. siang jalan-jalan bergambar malam datang beli pokok ek.


















abaikan kecomelan model dalam gambar di atas ye. just tengok kecantekan floria. oke bai.

xoxo



No comments:

Post a Comment