Tuesday, June 3, 2014

Pisang Cheese Mas Mono Terbaik


Assalamualaikum,

haaa pagi-pagi lagi nak share gambar makanan kan. saje buat kome craving-craving bagai. haha, nak tahu ape bende yang berserabut nih, nin dia Pisang Cheese. dah lama kot mengidam nak pisang cheese nih. first time makan masa kat Sarawak dulu. tapi rasanya lebih sedap dari yang ini, dengan pisang yang lebih ranggup dan ditambah dengan susu, perrrghhh. saje kan, saje kan nak bagi korang hentak kaki sepuluh kali nak. 

teringat lagi rasanya walaupon dah 3 tahun lepas makan. takkan semata-mata nak makan benda alah nih kena pergi sarawak pulak kan. huuu, tup tup tengok ramai yang dok pos bende nih kat setegram. bikin mak crazy. dan ritu irine nadia pulak post kat setegram die, siap bagi location lagi. terus mak ajak paknya. 

lokasi: Restoran Ayam Bakar Mas Mono, Seksyen 7, Shah Alam. dekat bawah butik Qalaqisya. 
pakat-pakat ramai serbu yek. kasi gambar sikit bagi terliur. 


pisang cheese
harga rm5.50
sedap, ade coklat rice dan coklat syrup lagi tuh

oke, dah habaq location kan, so apelagi, pergila sekarang. kbai,
xoxo




No comments:

Post a Comment