Friday, May 2, 2014

Biskut Oat Choco Sedap


Assalamualaikum,

sekarang nih dah jadi fenomena plak si oat choco nih. masa mula-mula keluar dulu, ade sorang kakak kat ofis nih, dok sibuk tanya sape nak biskut oat, banyak kali gaklah die tanya, semua orang buat tak tahu. sampailah ade sorang nih beli, pegi bertenggek kat partition die, die hulur satu sambil berkata "rasa sekali nak lagi". makan-makan terus mata berblink-blink sedapnya, terus mintak lagi. memang betul makan sekali nak lagi. haha. 


ada 2 jenis oat&wheat yang berperisa white coklat dan yang satu lagi oat choco coklat.
yang plastik putih lagi sedap diimport dari kilang di rawang dan plastik kuning made in johor.
sebungkus ade lebih kurang 45-50 kott, harga yang aku beli rm12 sebungkus.


sambil layan fesbuk sambil mulut ngap-ngap bende ni,
ralit sampai tak sedar dah berbungkus-bungkus makan. 
phewww penangan oat choco...

lepastuh, bawak balik rumah bagi encik am test makan dengan ayat "rasa sekali nak 2 kali" haha. memang pon die bukan nak 2 malah 20 dan lebih..haha..nampak kan kesedapan oat choco ni. sesuai jugak untuk orang yang sedang berdiet. tapi lama-lama makan nih pon muak gak. mula-mula je sedap. lepastuh dah tak lalu dah nak makan. balang tu dah tak berusik dah atas meja tuh. ngee.

pastu boleh pulak encik am fikir nak berbisnes oat choco nih pulak. ahaha,, nantilah akan difikirkan lepas ini. ok bai.


xoxo.


2 comments:

  1. oat snack ni dah jd famous. lonjakan dalam permintaan. pemborong pun stok smpai terus abis dalam sekelip mata.

    ReplyDelete
  2. Salam.promotion cuti sekolah..dptkan chocho oat dgn harga borong
    1 pkt rm 8.50..min 1 ctn...serius buyer only...cepat2 sah selagi stock masih
    ade...contac atau msg sy 0123024874...

    ReplyDelete