Sunday, May 18, 2014

Sambut belated birthday abang acap dan adik apitt


Assalamualaikum,

last week kami pergi berubat dekat darul Quran di kuala kubu baru. dah alang-alang sampai sane, singgahlah rumah kakak dekat tanjung malim. so, jauh-jauh lagi nih dah call kakak cakap suruh masak nasik sebab encik am nak beli kepsi datang rumah die. ahahaha, ade ke makan kepsi dengan nasi. ini semua encik am punya idea. habis buncit aku dibuatnya. alih-alih kakak kate nak buat besday anak die. oh okey sangatla tuh. saje makan-makan family sebab ade kek. kalau ikutkan nak sambut dengan mak sekali minggu lepas. tapi disebabkan beberapa sebab maka tak sempatla. **mak tunggu alang balik kite sambut sesama yer.


ni muke abang yang baru bangun terus disuruhnya sambut besday. 
bangun-bangun terus suruh duduk depan kek, kemudian kitorang nyanyi lagu 'hepi bestday'
tiup kek dengan muke ketat je, haha, sebabnya dah tak sabar nak bukak hadiah yang alang kasik.


dua-dua bestday boy baru bangun tido. dua-dua muke sememek jer. 
tengok alang dukung apitt dengan seksi sekali. 

HAPPY BELATED BIRTHDAY TO BOTH MY LOVELY BOY
ACAP TURN 3 YEARS OLD
APITT TURN 1 YEARS OLD

dengan ucapan
"semoga menjadi membesar dengan sehat, anak yang soleh dunia dan akhirat, 
alang sayang korang ketat-ketat, amin".


xoxo.


No comments:

Post a Comment