Friday, May 9, 2014

Stuck at TheAtmosphere Equine


Assalamualaikum,

minggu sudah pergi ke giant seri kembangan untuk beli barang rumah sikit, pastu lalu depan the atmosphere nih terus suruh encik am singgah. sebab dah banyak kali nak bergambar kat sini. banyak jugak art kat dinding-dinding kedai nih. macam biasalah kena cari sampai jumpalah ye..hehe..dan macam biasa kalau dah namanya suka bergambar kan mestilah nak jugak kan. encik am ikut saje. cantek-cantek juga art nih, kalah trick art museum kat icity yang kena bayar tuh..kiki..so meh layan gambar kat bawah..boo..







kalau korang nak pergi, direction die belakang giant equine seri kembangan.
nama bangunan : the atmosphere.
masuk : free of charge
time: ikut suke korangla

ok bai, xoxo.



No comments:

Post a Comment