Monday, July 29, 2013

Peraduan Teka Kuih Raya, Menang Duit Raya!


Assalamualaikum,
hye korang, nak dapat duit raye tak? senang jer tak payah susah-susah pon, 
just korang kena teka je pastu kalu nasib korang baik korang dapatlah duit raye nanti.
macam mane? ha, tengok kat bawah nih.

Klik Banner untuk maklumat lanjut mengenai peraduan ini.

Apa yang korang perlu buat cume teka je berapa banyak kueh dalam bekas kat bawah nih, 
jawapan sape yang hampir-hampir tepat atau paling tepat akan dapatlah hadiah-hadiah yang ditaja.

Jawapan berapa banyak keh raye :  135 bijik


Ha, lepas tuh, sila-silalah korang like semua peng'sponsor' hadiah di bawah yer..

Peraduan ini telah di sponsor oleh...

 

 









-----------------------------------------------------------------------------------------

LIKE THEM FIRST!! :)

This is how we show them the appriciate!


-----------------------------------------------------------------------------------------


Peraduan bermula dari hari start dielah sampai tengah malam 3 Ogos 2013. 
Keputusan akan dibagitahu pada 4 Ogos 2013.
Hadiah akan dipos pada 5 Ogos 2013 sebelum raye.

Ha, tunggu apa lagi, cepatlah join. bukan susah pon mane tahu korang menang ker kan? 
hadiah pon menarik. nak tahu hadiah klik sini
Alhamdulilah.


xoxo




2 comments:

  1. good luck! blh bagi sikit kuih raya tu kalau betul..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..saje2 je masuk, mane tau ade rezki kan..
      awk pon join la..

      Delete