Thursday, July 11, 2013

Pemanggang ajaib la sangatt


Assalamualaikum,

end last months, aida pergi training dekat Langkawi. mase mula-mula tahu kena pergi sana,
memang dalam kepala dah terbayang pemanggang ajaib. bukan sebab kat sini takde, tapi
pasai kat sana murah. haa, free zon la katekan. lagi satu dah melayang-layang segala mak nenek
coklat. tapi sebenarnye niat aida lebih nak beli periuk ajaib. periuk ni dalam sikit dari pemanggang tuh,
tengok rancangan kat tv yang hos die zaibo tuh, macam best jer siap boleh buat kek lagi.

hari kedua kat sana baru dapat pergi jalan. jadi target utama nak capai pemanggang ajaib dulu.
coklat kemudian. drebar pulak bawak pergi idaman suri. haaaa, apelagi, sorong bakullah.

ni gambar pemanggang yang ada kat idaman suri. murah giler kan. ada lagi satu yang small size harga die rm37.90.




dua-dua aida grab, satu for me satu lagi for Melor. my bestie awai-awai dah pesan. tapi kan, kat idaman suri nih, cuma ada warna hitam jer. merah takdak. wuuu. kalu dekat haji ismail group warna merah, cuma ada satu pilihan dan harga rm55. gambar lupe nak snap.

okehh, meh tengok apa yang dah jadi kat pemanggang ajaib tuh.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taraa
sila terbalikkan tengkuk anda


dah siap grill ayam dan daging pown..


xoxo.



No comments:

Post a Comment