Thursday, August 22, 2013

Raya ke 15


Assalamualaikum,

hah, dah lame belog ni sepi dengan update. cian die. asyik tengok je tapi mood nak taip-taip takde. tengok orang lain post gambar-gambar raye diorang, aida pon nak sebok-sebok jugak ah. ngee. masih sempat lagi walaupon sudah syawal yang ke 15. tapi nak tepek jugak sekeping dua gambar kami berhari raya. hamboi hamboi hamboi.


SELAMAT HARI RAYA DARI AIDA & ENCIK AM
raya kali ni raya yang kedua sebagai suami isteri dan masih berdua. InsyaAllah raya tahun depan bertiga, Amin ya Rabbal Alamin.

Raya pertama di rumah mertuaku.
semua adik beradik balik. 
memang meriah la kau. 
tapi hati totap sayu teringatkan kampung halamanku yang 
jauhnya 45 minit dari rumah encik am. haha.

bergambar bersama PIL dan sanak saudara sepupu sepapat

gambar raya family sendiri, mak, ayah, adik dan family paksu adik beradik ade yang belum sampai, yang pergi mane ntah, ini je yang ado kau ado? almaklumlah dah raye ke berapa baru balik rumah sendiri, memang tak dapatlah gambar berbaju kurung dan berbaju melayu seh..

Anak buah yang sulung, my youngest sista, me and emak
emak suke spoilkan gambar, tengok tempat lain.
dah siap pesan "mak, tengok kamera tau!"


Okelah, tata.

xoxo


2 comments: