Tuesday, July 16, 2013

Pinky Shoppy Update


Assalamualaikum,

harini nak update kat korang my online shop, Pinky Shoppy. 
boleh klik sini kalu nak tengok details yer..
banyak produk baru untuk kesihatan dan kecantikan. 
InsyaAllah dijamin halal dan mendapat kelulusan KKM.
Kalu takde kelulusan aida pon sendiri tak berani nak syor kan dekat kawan-kawan.
Takut, nak cantik memang nak cantik, tapi biarlah guna produk yang berkualiti dan ada jaminan kan.
ape-ape pon jangan lupa bagi support korang dekat online shop aida yer. tenggsss..


macam-macam ada


Jom dapatkan produk kecantikan dan kesihatan dari Pinky Shoppy..
macam2 ada. pm atau wassap for best price tau. jangan malu-malu jangan segan-segan yer..


• Aurawhite 
• Auraslim 
• Auraslim gel body shaping 
• Maixara c
• Shape plus
• Kopi cuppocino 
• Felinna lotion
• Fellina vitamin
• Felinna beauty x-loss(pure teaberry juice)
• Set vitamin e collagen
• Bella formula sinus care
• Bella formula b slim
• Tabita skincare set
• Labisia plus capsule
• Ferwhite fereena
• K-colly
• Bedak arab
• Bedak magic pakharyta
• Bedak tanaka
• Radiglow
• Glutacell
• Mama gorgeous
• Red pomegranate whitening lotion
• Bamboo suit
• Sauna belt
• Waist trimer (bengkung)
• White light teeth



boleh tanya sebelom order..


xoxo



No comments:

Post a Comment