Friday, July 5, 2013

2nd appointment


Salam,

dah lame kan tak update belog nih,
even hari-hari bukak tengok pon tapi takde rase nak tulis.
kelmarin, aida punya appointment kali ke2 kat hospital putrajaya.
yang bestnya, encik am amik cuti temankan titew. sonok sangat sebab ada orang teman.
walaupon die penat menunggu sampai tertidur dibuatnya. hik, mekasih encik am. lebiu.

appointment kol10, sampai kol8.50, misi cakap punyalah awal datang. haks,
last-last nombor kena panggil dekat kol1. lame kan. aida tak kesah kena tunggu tapi
kesian orang yang menunggu kite lah.

hehe, temujanji kalini doc review report darah yang amik haritu. lepastuh, kena amik darah lagi.
yang sedihnya, doc dengan misi tuh cucuk dekat 7kali sebab tak jumpe urat aida.
wooo, sakit jugakla, sampai rase dah nak pengsan dah. tapi tahan dan cuba tenangkan diri.
tahulah kalau aida nak pengsan nih, badan dah seram sejuk, mau basah baju tuh kalu koang rase,
pastu nak muntah bagai, tambah pulak rasa nak jatuh dah. tapi selalu cara aida kawal bende nih
aida akan duduk dan tenangkan diri. lame-lame okelah.

lepas dah amik darah, aida kena xray skull pulak. ngee.
akut jugaklah masuk bilik xray tuh. tapi tetap ku gagahi jua.
tenang sebab ade encik am yang memahami.

pastu doc dah siap tanda lagi 4 tarikh appointment. waaaa..

bersambung....................


xoxo.

No comments:

Post a Comment