Tuesday, April 10, 2012

Weekend @ Shah Alam

Salam tawan-tawan...

sambungan cerita semalam yer..okey after pergi SACC aida dengan cik tunang berjanji nak jumpe kawan kitorang dekat PKNS. so, janji jumpe dekat Kepsi. Sedang dengan tamaknya menggigit kepak ayam, diorang pon sampai. diorang tu saper? haha. ana@an. ana bini nya an laki nya. my best friend sepanjang study kat poli dulu. hehe..dah lama tak jumpe die since last reunion mase tuh die tak kawen lagi sekarang dah berbulan jadi binik orang. aku bile lagi.hehe. nak jugak. ana..i missshhhh youuuuu so muuuucccchhhukk..

ha..ni la bestfriend aida. ana. chomeel tak?

dah makan kenyang-kenyang, aida dengan tak malunyer mengajak mereka pergi cari butik Radiusite. teringin sangat nak beli shawl dan tudung dari butik tuh. selalu tengok dalam fesbuk jer, ni dah alang-alang kat Shah Alam kan, ape lagi ajakla orang Shah Alam teman. so, hubby die bawak la kitorang pergi. sesat kot ikut gps aida nih. hadoi, kena cubit ngan cik tunang. adoooii. rupe-rupenye butik die dekat dengan iCity. hoh. akhirnya berjaya jugak menjejakkan kaki kat situ.

tengok budak demok sibuk nak posing..

sebahagian sudut butik..butik ni kat tingkat atas..tak besa sangat.

Dengan semangat dan keterujaan yang ada terus naik carik punya carik, last-last tak jumpe. mule air muka berubah. terus tanya adik kat kaunter tuh. rupenye stock tade lagi. huhu. kecewa. cik tunang kate janganla nangis. hu. bukan nak nangis sedih jer. adik tuh cakap tunggu 9hb ni kat fesbuk. oke! nak tahu ape jadi, tungggguuuu!!!!!!!!

then, ana pujuk pergi tengok butik lain. huhu dengan semangat yang sudah tiada. hati melangkah sayu.
tahu butik apa yang diorang bawak. haha. butik ustazah. amboi perli mak nampak. tu semua tudung ustazah kot. ustazah sesuai la. ustazah la sangat. butik ni baru buat opening so ade makan-makan. rugi makan tadi kalu tahu makan sini. hah, tak senonoh punya budak.

so, ari pon dah lewat petang, kitorang pon pulang. daaa..






 

No comments:

Post a Comment