Wednesday, April 25, 2012

Baju nikah oh baju nikah..


Assalam and gud morning guys,

pagi-pagi macamani bile tengok belog b2b lain dok review baju nikah diorang..haiiihhh..
mulala seteress pulak. majlis lagi sebulan jek. tapi baju nikah tak nampak batang hidung die lagi. ade hidung ke? janji aritu 20hb siap dengan baju sanding sekali tapi dua2 haprak.
nasibb..boleh sabarrrr lagi. dah janji dengan tailor janji minggu ni mesti siap tau. sebab nak balik fittin lagi. dah janji dengan encik tunang nak balik minggu ni. baju encik tunang pon on process.
baju bertandang encik tunang tunggu nak fittin je lagi.
arini pagi-pagi mood nak tambah poddle flower kat baju bertandang aida, siap mms lagi gambar baju ala-ala syera ayob tuh kat tailor. nasib kakti tu bagus orangnye. hehe. macam-macam kan aida nih.
heee..walau apepon aida masih boleh bersabar dan kena senyum selalu. supaya muka ada manissssssss!
hahahahaha


layan.

No comments:

Post a Comment