Friday, April 13, 2012

Shawl dari Radiusite


Assalamualaikum dan salam jumaat,,
oke..today nak cerita dari bab rentetan peristiwa hujung minggu lepas..hehehe..
kalu korang bacela kan entry aida  yang lepas pasal aida pegi Shah Alam dan pegi butik Radiusite kan.
yang ala ala keciwa la sangat sebab tak dapat apa yang dihajatkan tuh. ahaks. gedik terlebih.
so, seperti yang dijanjikan owner die, shawl tu akan restock dan open untuk order 9hb April jam 11pagi ari isnin aritula, so aida pon dengan keexcitedtan yang amat dari ari ahad lagi dengan semangat yang jitu datang opis dan bersedia depan pc.
dari jam 8.30 aida asik bukak website Radiusite tuh, refresh, bukak order form, bukak fb Radiusite, menghitung setiap saat yang berlalu.
Tik tok tik tok tik tok............
waaaaaa...betapa terujanya sampai kak yus dan kak irma yang ada kat sebelah pon menggeleng-gelengkan kepala mereka..isk isk isk budak nih..
haha..aida tak peduli..kalu aida kate nak..nak jugak..
tapi sebelum tuh aida dah pujuk-pujuk dah bodek-bodek dah owner Radiusite tuh, mintak booking awal, tapi mereka memang bagus. ADIL.
1 persaingan yang sehat.
Then, lagi beberapa minit setelah 2 3 jam bertarung macam orang gila menunggu time up..waaa..
meraung, semata-mata nak beli shawl je pon.
apeapepon, dah alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan.
jam menunjukkan pukol 10.58 pagi.
mereka sudah menghupdate order difesbuk akan dibuka sebentar lagi.
aida mengrefresh website die..
teng..teng..mereka sudah menghupdate stock.
dan apelagi..terus aida menghantar form biarpon jam belum lagi kol 11. ekceli lagi 2 minit kol11..
haha..dengan kelam kabutnya menukar kod order yang sebelum ni aida dah key in dengan kod lama..terus tekan button Submit. haha..
terer tak terer tak..geliga tak otak nih..haha..bweeeukkk..
rasa-rasanya lah aida la orang pertama yang mengorder aritu..
tup..tup diorang balas siap dengan invoice dah..jadi maknanya aida berjaya..
Hoyeh Hoyeh Hoyeh
senyum sampai ke telinga...
macam orang yang menang perlumbaan tuh..
Alhamdulilah..dapat jugak..Amin..
Nak tengok tak shawl tuh..jap ek...

|
|
|
|
|
|
|
|
 kasi teaser sikit jela..nak lebih2 tengok sini ye..haha..

taaadaaa..






No comments:

Post a Comment