Thursday, April 5, 2012

Alhamdulilah..yeay..menang share..


Assalamualaikum,
hehe..senyum kambing dulu sebab happy sangat2..oppps..
yang lebih tepat suke sebab tak sangka..
nak tahu aida menang apa..
jeng..jeng..jeng..

kelmarin aida saje je la jenjalan dalam fesbuk tengok komen-komen orang..
tup..tup nampak iklan dari vendor kad kawen aida CKK.
so apelagi, terus tengok, rupenye iklan pasal booth dan promosi dorang kat PWTC 6-8 April ni.

oke, kat bawah nila iklan dorang.


oke, memula aida tak perasan pasal hadiah yang dorang nak bagi kat bawah iklan dorang nih. then bila tekan see more..wow..terbeliak bijik mata tengok.
dorang nak kasi guestbook dan welcome board for free untuk sape2 yang share paling banyak iklan ni.
haha, aida pon teruslah share. dalam masa 2 hari aida share 2 je kot..
sebab tengok ramai yang dah share..
juz seronot-seronot je share sebab selalu aida tak bertuah sangat.
tup tup..petang semalam elok landing baek punyer atas katil, diorang cal..ingat pasal
aida nak collect kad kawen this week, tapi rupa-rupanya nak bagitau yang aida menang..ekeke
malu..macam tak percaya jek..apa-apa pon

Untuk itu sebagai tanda terima kasih, aida nak promot kuat-kuat kat sini, jangan lupa pergi
PWTC
booth no 31 dan 32
6 - April 2012 
ye. macam-macam ada, pada yang nak cari kad kawen, banting, box, sticker, tq tag, welcome board, goodies, bak kata macam-macam la ada. tak rugi kalu singgah. harga pon berpatutan tau korang. hehe.

Sekarang diorang tengah design my guestbook dan welcome board..harap-harap ianya cantek ye..
alamak..guestbook yang aida dah DIY aritu macam mana..huhu..
along faizah dah mengoffer diri dia untuk guestbook tu..hehe..kelakar jek.





No comments:

Post a Comment