Monday, April 9, 2012

Wedd Prep: Horey kad kawen dah dapat..


Salam kawan-kawan,
kelmarin aida dengan cik tunang dah pegi collect kad kawen kitorang dekat Shah Alam.
memandangkan cik tunang keje pagi jadi terpaksa tunggu dia balik keje pukul 2. CKK pulak nak tutup pukul 3 terpaksa call suh tunggu kitorang. ngee. nasib diorang oke. then, kol2 jek terus heading ke Shah Alam. Around 3.25 kitorang pon sampai.
then, tunggu diorang packing kad dengan vbox. unfortunately, banting masih tak dapat. huhu.
tapi tape sebab CKK masih hutang dengan aida sticker. dan jangan lupa hadiah yang aida menang aritu belum collect lagi. jadi nanti cik tunang akan datang collect sekali.

oke, kasi teaser sikit kad aida. jeng..jeng..jeng...


sikit jer tengok..nak dekat2 baru leh tengok betol2..

Then, agenda seterusnya selepas collect kad apelagi pergi SACC Mall la. dah alang-alang sampai Shah Alam, teringat kasut yang aida nak tak jumpe-jumpe lagi. Puas cari kat Alamanda ke Suria KLCC. Siap call semua branch Primavera tanya kat mana yang ada saiz. hehe.
Masuk je pintu SACC terus-terus nampak Primavera. tunggu apa lagi terus lari anak masuk dengan cik tunang. hehe. gembira bukan kepalang. tengok yang display saiz 6 okela dari alamanda saiz 8.
then try mintak saiz 5. budak kedai tu cakap ada. lagilah seronottt.
nak tengok kasut ape yang aida tergila-gila kan sangat sampai tidur tak lena, mandi tak basah tuh.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha..ini la dia kasut tuh..teaser aje oke

oke puas ati..:)


Nanti aida cerita pulak agenda seterusnya kami dekat Shah Alam. Dududududu...






No comments:

Post a Comment