Thursday, February 6, 2014

Workstation / Ruang Keje Encik Am


Assalamualaikum,

masa dulu-dulu lepas kahwin dan duduk bersama, lepas housemate aku keluar, jadi bilik yang housemate pakai tu kosong. tak tahu nak buatapa. cadang nak buat bilik komputer, pastu sejak kakak bagi katil, so bilik tu dah tukar jadi bilik tetamu complete dengan almari yang baru beli, maka tak jadilah niat nak buat bilik komputer tuh.

kami decide gunakan ruang tengah rumah yang ala-ala second living hall tapi tadelah besar mana cukup untuk buang ruang rehat-rehat je. bulan lepas kitorang beli pc baru dan meja kerja. laptop dah ade jadi nak pc yang statik je kat situ. Pc brand hp saje, nak beli yang imac pc tu tapi entah kenapa terbeli yang nih. tp okeyla cume kalau imac nampak lagi smart, takde serabut sangat kabel tuh. encik am kata okeyla just untuk surf internet, main game dan buat editing sikit jer. **alamak rasa macam nak tukar imac je lepas nih, balik nak bincang dengan encik am la....

so inilah workstation encik am


walaupon ecnik am punya tapi i yang banyak conquer guna 
dan letak barang-barang i..
harta suami harta i jugak kenn


 encik am dah siap pasang maxis home fiber, sebabtulah korang mesti akan selalu nampak aku online, kalau tak time opis je tak pon dalam henpon jerk. k bai.


xoxo.


2 comments: