Friday, May 10, 2013

Hai nephew, see you soon


Salam,

mase 5haribulan 5, orang dok sebok kecoh dengan pru,
kakak sulung aida, cik ayu, pulak sebok berhempas pulas beranak. ngee.
actually ni anak kakak aida yang ketiga, and its a boy. hehe.
alahai, anak buah dah 6 orang, 2 perempuan dan 4 lelaki.
anak sendiri bila lagi? tett..hehe..insyaAllah coming soon ikut turn yer.

kakak aida nih pernah eksiden dan pernah buat pembedahan dekat usus,
jadi memang die tak boleh nak bersalin secara normal.
terpaksa melalui operation, tiga-tiga anak die operate, dan maybe yang ni yang last.
dua-dua kakak ecah dengan adik acap lahir dekat hospital slim river dan
yang last nih dekat hospital pakar sungai buloh memandangkan slim river takde doktor pakar.
jarak kakak ecah dengan adik acap, lima tahun, tapi yang ni jarak dengan adik acap hanya 2tahun.
dekat sangat kan. so bahaya pada ibu dan anak.

muka suci my new nephem selepas dilahirkan,
semoga membesar menjadi anak yang soleh dan berguna.


Hehe, chomell tak muke anak buah baru titew nih? 
hensem larr

haha, dah berusia 5hari dah dia, tapi aida belum sempat jumpa. yeah yeah, esok memang
harus jumpa. weehuu, besok aida dan encik am akan ke tanjong malim, rumah my sis.
mak dengan ayah pon ada dekat sana. terubat jugak rindu. dah 2bulan kot tak balik ipoh. rinduuu.
belum ada nama lagi, mungkin tengah berfikir-fikir lagi. takpe asalkan bagi nama yang baik-baik yer.
tahniah buat my sis, doakan aida juga akan pregnant tak lama lagi. hehe. amin.

okey baby, tomoro titew jumpe yuk. tunggu alang yer. daa.


xoxo






2 comments: