Monday, May 13, 2013

Celebrate besde abang asyraff dan hari ibu


Assalamualaikum,

weekend lepas, aida dengan encik am balik tanjong malim, rumah my sis.
yelah, kepingin sangat-sangat nak jumpe anak buah baru.
serious, die sangat cute, buat titew sangat geram.
tapi keje die tido ajew, jadi tak boleh main-main lagi dengan dia. ngee.
memanglah budak tuh  baru je umur seminggu.

sonok sebab mak dengan ayah pon ada dekat rumah kakak.
jadi macam gathering la jugak walaupon bukan di kampungku ipoh.
perjalanan kitorang pon sekerat jalan je.

memandangkan ada ramai-ramai, jadi kakak pon nak celebrate besde abang asyraff.
dah jadi abang dah anak buah aida sorang nih. moga jadi abang yang baik dan contoh buat adik yer.
actually, besde abang asyraff 8 mei, memandangkan baru dapat adik 5 mei, jadi ditunda.
okelah, buat simple jer makan kitorang-kitorang jer.

oleh sebab, besde mak kitorang pulak 1 mei, jadi kira sambut sekali dengan asyraff dan juga hari ibu.
he, tapi bagi aida, hari-hari pon dah hari ibu. mak pulak request nak makan pizza. hee.

kek boboi boy abang asyraff,
happy u turn to 2.
punyalah tak sabar abang asyraff nih, asik tunjuk freeze je nak kek die.

menu simple besde party
kek, pizza, puding dan buah
alhamdulilah

hehe, abang asyraff punye peace macam 1 malaysia jer
dah tak sabar dah tuh. benti jap sebab mama die nak snap pic.

tengok die dah senyum-senyum dah,
dapat lilin sebatang jer. jadilah

mak sama-sama dengan abang asyraf potong kek 
sambil diperhati oleh kakak aisyah. ngee.
bersemangat abang asraff.

nak masuk juga gambar adik seketoi sebab orang sebok makan
adik syok lag tido. ok papai.



xoxo





No comments:

Post a Comment