Wednesday, April 17, 2013

SPR Memang Bersih


Assalamualaikum,


imej yang dekat atas nih aida amik dari facebook Pakatan Rakyat Supporters.
yang KONONNYA
data dari orang yang sama
disebabkan 
nama sama, tarikh lahir sama, no kp lama sama, 
cuma tempat mengundi yang lain yang bezanya cuma 45 minit sajo.

dan daripada apa yang mereka siasat itu, terus cop
SPR tak bersih. macam tu jer. senang sangat kan orang nak menuduh nak tunding jari 
tanpa usul periksa. 

dan untuk makluman, SPR sendiri telah mengesahkan bahawa kedua-dua data di atas 
adalah milik orang yang berbeza yang secara kebetulan ada banyakkkkkkk persamaan kan.
dan ini juga telah disahkan dengan JPN. 
SO,
saper yang bersih dan saper yang tak bersih.
Kalau boleh sebelum keluarkan artikel sebegitu, siasat terlebih dahulu. boleh refer pada JPN 
kalau tak nak berurusan dengan SPR. takde masalah.

okey, entry ini bukan memihak kepada saper-saper, cuma tempias SPR tuh terkena jugak pada staff. mohon faham sendiri.


xoxo.




3 comments:

  1. aida, qemmal banyak tengok post2 cm ni kt fb.
    tapi post yg pengesahan dari JPN/SPR tu tak de plak orang share.

    kan?

    ReplyDelete