Tuesday, April 23, 2013

Pandorable Hoping


Assalamualaikum,

lately nih, asyik terbayang-terbayang jer bracelet pandora tuh.
mane taknya bila tengok si LJ aka liyana jasmay dapat hadiah besday pandora,
lagi-lagila teruja. wink wink.

sebenarnya dah lama tahu pasal pandora.
tapi memang dah begitu kot manusia nama aida nih lambat sikit keterujaannya.
tiba-tiba sekarang pulak nafsu die naik. haha.
kelmarin ade kecek-kecek dekat dengan am pasal pandora.
encik am cakap menatang apa pandora tuh.
haha,,,,,,pandora tu kedai jewelrylah.
titew nak gelang pandora..huhu..
siap google bagai tunjuk kat encik am.
explain sampai berbuih-buih ntah masuk telinga ke tak tak tahula.
tapi tengok dari riak muka macam berminat jer. keke..

siap cakap, takpe beli gelang je dulu.
nanti bulan-bulan ke ade event ke anniversary tambahla satu-satu charm die.
teehee..memula je tuh..
ayat belum dapat, kalau dah dapat nanti tak taula macam mana kan. ahaks.
titew tunggu jela kalau encik am kesian kat titew. keke.

meh layan gambar pandora yang titew berkenan yang dah tunjuk kat encik am.



titew nak yang simple-simple jer yang penting ade kaler pink hokey.

p/s: nak ajak encik am pergi riki-riki dululah kat Alamanda. weehuu.

xoxo.






1 comment:

  1. Hehehe terujaaa ok. Xpe kayuh pelan2. Sy da masuk 2nd month ble tmbh 1 charm da. Hahahaha

    ReplyDelete